Contact

© 2019 Bureau Snugger

Download nu de handleiding persberichten schrijven!

Wendy Oude Veldhuis
Hazelaarhof 48

9408 AW Assen
 

e-mail: wendy@bureausnugger.nl

telefoon: 06-22619773

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

zakelijke video's maken

met je smartphone

Hoe je zakelijke video's maakt met je telefoon

Video is hot. Veel social media kanalen geven berichten met video voorrang op berichten zonder bewegend beeld. Daarnaast is video snel, doeltreffend en leren (potentiële) klanten je snel kennen door middel van zakelijke video's of vlogs. Zo wordt de stap naar aankoop aanzienlijk kleiner. Met een smartphone kun je tegenwoordig hele toffe video's maken. Ik leer je de strategie én uitvoering. We gaan aan de slag met je doelen, je script schrijven, filmen en editen. Ik geef trainingen en masterclasses op locatie over zakelijke video's maken met je telefoon. Het verschil zit 'm vooral in de duur. Word je liever langdurig gecoacht op gebied van marketing? Check dan de marketingcoach pagina eens.

masterclass zakelijke video's met je smartphone

Tijdens een masterclass inspireer ik groepen in 45 tot 60 minuten. We behandelen de highlights, je krijgt volop handige tips waarmee je direct de volgende dag zelf aan de slag kunt. We hebben tijdens de masterclass geen tijd om daadwerkelijk video's op te nemen en te editen, maar ik kan je zéker allerlei tools, apps en gadgets laten zien zodat je alsnog aan de slag kunt daarna! Natuurlijk krijg je daarnaast en het e-book 'Zakelijke video's maken met je smartphone', vol informatie, how-to's, tips en tricks. 

In deze masterclass laat ik je mijn eigen praktijkvoorbeelden zien en beantwoord ik graag vragen uit de zaal. Een Q&A optie is ook mogelijk, waarbij we samen de vragen doornemen. De masterclass kan worden gegeven voor groepen van 8 tot 100 personen.

Het tarief van de masterclass ligt rond de € 450,- ex BTW. Het tarief is afhankelijk van je wensen, de duur en de voorbereiding. 

training zakelijke video's met je smartphone

In deze training gaan we echt aan de slag met het maken van een zakelijke video op je smartphone. We kunnen werken met iPhone en Android toestellen. Hoe maak je een zakelijke video? Welke soort video is voor jou geschikt? Op welk kanaal ga je de video posten en hoe edit je nou zo'n zakelijke video op je smartphone?

In 6 tot 7 uur gaan we aan de slag met jouw video. Een training op maat is natuurlijk mogelijk. We kijken naar doelen, tools, apps en we gaan aan de slag met opnames en we bewerken jouw video gelijk. In de trainingen zijn een aantal oefeningen opgenomen, zodat je direct een video gaat opnemen en bewerken. Natuurlijk krijg je het e-book 'zakelijke video's maken met je smartphone', vol informatie, how-to's, tips en tricks. 

In de training laat ik je mijn eigen praktijkvoorbeelden zien en beantwoord ik al je vragen. De training kan worden gegeven voor groepen van 3 tot 12 personen.

Het tarief van de training ligt rond de € 850,- ex BTW. Het tarief is afhankelijk van je wensen, de duur en de voorbereiding. 

Emma Kuipers,

Storemanager Decathlon 

De masterclass zat vol met nuttige voorbeelden uit het veld door de vele ervaring van Wendy. Hierdoor en door het interactieve karakter was het erg inspirerend en ging ik echt weg met mogelijke concrete acties voor mijn winkelopening!

Pieter nijmeijer,

eigenaar Tipi's & Co

Afgelopen week een heel leuk en zeer informatieve masterclass bijgewoond van Wendy. Alle basiskennis die je nodig hebt om te beginnen werd aangereikt. Ben er de volgende dag gelijk mee aan de slag gegaan. Binnenkort dus een bedrijfsfilmpje van DKBOMS! op verschillende social media.

John witteman,

eigenaar john & don socks

Bij de lancering van onze nieuwe sokkencollectie, coachte Wendy ons op gebied van marketing. We hebben influencers ingezet, winacties gedaan en we kwamen al snel in de regionale media. Binnen twee weken was de eerste collectie uitverkocht!