Contact

© 2019 Bureau Snugger

Download nu de handleiding persberichten schrijven!

Wendy Oude Veldhuis
Hazelaarhof 48

9408 AW Assen
 

e-mail: wendy@bureausnugger.nl

telefoon: 06-22619773

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

wendy

oude veldhuis

marketingcoach met ervaring in de media

Ik ben degene die kijkt naar de boarding bij een voetbalwedstrijd. Naar een reclamemast langs de A28. Ik pluis uit hoe iemand's e-mail automation werkt. En ik ben degene die benieuwd is met welke kerstcommercials het Engelse John Lewis dit jaar weer komt. Ik vind het machtig interessant om te zien op welke wijze we mensen kunnen beïnvloeden. Hoe we ze kunnen sturen in de juiste richting. Kunnen helpen én verbinden. Dat is de reden dat ik ooit voor 'Communicatie' koos toen ik klaar was met de HAVO als 17-jarig meisje. Na al die jaren is de fascinatie niet verdwenen. Hoewel de mogelijkheden flink zijn uitgebreid, is de essentie van marketing hetzelfde gebleven. Hoe verover ik de markt met mijn merk?

 

reclamebureaus

Mijn loopbaan begon bij een traditioneel reclamebureau waar me het echte authentieke vak werd geleerd. Ik leerde er alle vormen van drukwerk kennen, beletterde vrachtwagens, schreef radiocommercials en begeleidde de bouw van websites, 3D animaties en het maken van bedrijfsfilms.

Vanuit daar groeide ik door naar bedrijven die websites en apps bouwden, daar leerde ik het online marketingvak kennen.  We bouwden e-mailmarketing funnels, ontwikkelden apps, schreven wireframes voor websites en hielpen klanten met blogs en vlogs. In de afgelopen jaren werkte ik voor mooie klanten zoals Nefit, Provincie Groningen, Batavus, De Friesland Zorgverzekeraar, Vogue girl, Politie Twente en Spyker cars.

Van reclame naar mediabedrijf

Na negen jaar bij diverse reclamebureaus, werd het tijd voor een baan in de media. Inmiddels ben ik ruim vijf jaar verbonden aan de regionale omroep RTV Noord als Marketing Coördinator. Een plek die me ontzettend veel heeft geleerd over het mediavak, journalistiek en het maken van nieuws. In combinatie met mijn achtergrond in de reclamewereld, heb ik veel te bieden. Ik haal er enorm veel plezier uit wanneer ik andere bedrijven en ondernemers kan helpen zichtbaarder te worden. Daarnaast ben ik er voor de orde in de marketingchaos en adviseer ik graag over welke middelen je kunt inzetten.

Hoe ik jou help

Doordat ik zowel aan de 'bureauzijde' als de 'klantzijde' heb gewerkt, ken ik de ins en outs van reclame en media op mijn duimpje. En door de extra kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan als ondernemer (mét op de top 180 werknemers), weet ik ook hoe lastig het soms is om alle ballen hoog te houden. Dus, vertel mij over je struggles op gebied van marketing en we vinden er een oplossing voor! Lijkt het je goed om eens kennis te maken? Neem dan contact met me op voor een gratis intake!

Ik geef marketing trainingen en masterclasses over onderwerpen zoals zichtbaar zijn voor de pers, video's maken met je smartphone of persona's ontwikkelen.  Word je liever langdurig één op één gecoacht op gebied van marketing? Check dan de marketingcoach pagina eens.