Contact

© 2019 Bureau Snugger

Download nu de handleiding persberichten schrijven!

Wendy Oude Veldhuis
Hazelaarhof 48

9408 AW Assen
 

e-mail: wendy@bureausnugger.nl

telefoon: 06-22619773

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

hoe kom 

ik in de

pers?

Hoe je vaker in de pers komt

Hoe kan het dat het ene merk volop in de pers te vinden is en jij een stuk minder of helemaal niet? Dát geheim leer ik je in deze training. Want we gaan aan de slag met jouw merk! Elk merk kan nieuws 'maken'. Of het nou gaat om een groot bedrijf op een industrieterrein of een kleine start-up op een zolderkamer. Na deze training weet je precies waar journalisten naar op zoek zijn en waarmee jij kunt scoren in de pers. Gratis! Zelf was ik de afgelopen jaren o.a. te zien/lezen/horen in de Flair, de Telegraaf, Koffietijd, de Volkskrant, Metro, 3FM, RTV Drenthe en diverse vakbladen. Hoe? Dat laat ik je graag zien. Ik geef trainingen en masterclasses op locatie over zichtbaar zijn in de media. Het verschil zit 'm vooral in de duur. Word je liever langdurig gecoacht op gebied van marketing? Check dan de marketingcoach pagina eens.

masterclass vaker zichtbaar in de media

Tijdens een masterclass inspireer ik groepen in 45 tot 60 minuten. We behandelen de highlights, je krijgt volop handige tips waarmee je direct de volgende dag zelf aan de slag kunt. Natuurlijk krijg je daarnaast een handleiding 'persberichten schrijven' en het e-book 'Vaker zichtbaar in de media', vol achtergrondinformatie, how-to's, tips en tricks. 

In deze masterclass laat ik je mijn eigen praktijkvoorbeelden zien en beantwoord ik graag vragen uit de zaal. Een Q&A optie is ook mogelijk, waarbij we samen de vragen doornemen. De masterclass kan worden gegeven voor groepen van 8 tot 100 personen.

Het tarief van de masterclass ligt rond de € 450,- ex BTW. Het tarief is afhankelijk van je wensen, de duur en de voorbereiding. 

training vaker

zichtbaar in de media

In deze training gaan we dieper in op de media, persberichten en jouw zichtbaarheid. Op welke manieren kun je in de pers komen op een positieve manier? Hoe maak je nieuws? Hoe zorg je ervoor dat journalisten jou snel weten te vinden?

In 3 tot 4 uur gaan we aan de slag met jouw vraagstukken. Een training op maat is natuurlijk mogelijk. Je krijgt achtergrondinformatie, tips, tricks en we gaan aan de slag met jouw zichtbaarheid in de media. In de trainingen zijn een aantal oefeningen opgenomen, zodat je direct een persbericht kunt schrijven of journalisten kunt benaderen tijdens de training of erna. Natuurlijk krijg je een handleiding 'persberichten schrijven' en het e-book 'Vaker zichtbaar in de media', vol achtergrondinformatie, how-to's, tips en tricks. 

In de training laat ik je mijn eigen praktijkvoorbeelden zien en beantwoord ik al je vragen. De training kan worden gegeven voor groepen van 3 tot 15 personen.

Het tarief van de training ligt rond de € 850,- ex BTW. Het tarief is afhankelijk van je wensen, de duur en de voorbereiding. 

Emma Kuipers,

Storemanager Decathlon groningen

De masterclass zat vol met nuttige voorbeelden uit het veld door de vele ervaring van Wendy. Hierdoor en door het interactieve karakter was het erg inspirerend en ging ik echt weg met mogelijke concrete acties voor mijn winkelopening!

Hilmer Sikkenga,

eigenaar camping midden Drenthe

De training die Wendy gaf was heel leerzaam en goed afgestemd op de doelgroep. We konden direct bezig met het uitwerken van opdrachten en teksten. Het leverde een week later al een publicatie op in de vakbladen!

John witteman,

eigenaar john & don socks

Bij de lancering van onze nieuwe sokkencollectie, coachte Wendy ons op gebied van marketing. We hebben influencers ingezet, winacties gedaan en we kwamen al snel in de regionale media. Binnen twee weken was de eerste collectie uitverkocht!